Οι υπηρεσίες μας

Στην epaxia ακούμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε προσαρμοσμένες συνδυαστικές λύσεις για καλύτερη επικοινωνία στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.                                                                                   

mobile solutions

Κινητή τηλεφωνία

Επιχειρήσεις & Ιδιώτες: Η επικοινωνία μέσω κινητού είναι απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.Μαζί, βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

landline

Σταθερή & Internet

Επιχειρήσεις & ΙδιώτεςΜαζί εξετάζουμε τις ανάγκες σας σε αυτόν τον τομέα, αναλύουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν, και δημιουργούμε τον καλύτερο συνδυασμό λύσεων με ταχύτητες έως 200mpbs και απεριόριστη ομιλία σε εθνικά κινητά και σταθερά δίκτυα.

mobile solutions
landline

Συνδυαστικά πακέτα

Επιχειρήσεις & Ιδιώτες: Συνδυαστικά πακέτα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας με απίστευτες ταχύτητες και απεριόριστη ομιλία και data.

internet tv

Πακέτα tv

Ιδιώτες: Συνδρομητικά κανάλια με σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και αθλητικά κανάλια.

data

Λύσεις Data (Simplefi)

Επιχειρήσεις & Ιδιώτες: Καλύπτουμε την χρήση Internet χωρίς σταθερή σύνδεση τηλεφωνίας και σε απομακρυσμένες περιοχές. Παραμένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε.

fleet management

Fleet management (διαχείριση στόλου οχημάτων)

Επιχειρήσεις & ΙδιώτεςΗ διαχείριση στόλου μίας επιχείρησης, ή ενός προσωπικού οχήματος, περιλαμβάνει τον έλεγχο της γεωγραφικής θέσης σε πραγματικό χρόνο (ακόμα και σε περίπτωση κλοπής), τους αισθητήρες καυσίμου και θερμοκρασίας και της οδηγικής συμπεριφοράς για την μείωση του κόστους χρήσης του οχήματος.

freeze alert

Freeze Alert

Επιχειρήσεις: Η λύση για τον online έλεγχο των επαγγελματικών ψυγείων μίας επιχείρησης από οποιαδήποτε συσκευή. Παρακολούθηση όλων των σημαντικών παραμέτρων όπως η θερμοκρασία, η παροχή ρεύματος και η ομαλή λειτουργία  για την ασφάλεια της ποιότητας των προϊόντων, κατά την διάρκεια της ψύξης τους.

wifi

Wifi Pro

Επιχειρήσεις: Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία Wifi στους επισκέπτες των χώρων τους, σε όποιο σημείο της επιχείρησης και αν βρίσκονται. Εργαλείο προώθησης της επιχείρησης σου μέσω της δημιουργίας wifi portal.

cloud solutions

Cloud Solutions

Επιχειρήσεις: ONE PRO. Αποκτήστε όλες τις λειτουργίες ενός υπερσύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου, χωρίς καμία επένδυση σε εξοπλισμό. 

internet

Business Telephony & Internet Solutions

Επιχειρήσεις: Αξιόπιστες λύσεις υπηρεσιών φωνής, Data & Internet για μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι η ιδανική λύση για εταιρίες που απαιτούν άριστη ποιότητα επικοινωνίας, απόλυτη ασφάλεια, αξιοπιστία και μόνιμη τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση με το Internet που διασφαλίζει εγγυημένες και συμμετρικές ταχύτητες.