Εμείς

Στην epaxia είμαστε σύμβουλοι τεχνολογικά εξελιγμένων επιχειρηματικών λύσεων. Επίσημοι συνεργάτες κορυφαίων εταιρειών από το χώρο των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας και των ψηφιακών πληρωμών, χωρίς περιορισμούς στην αναζήτηση των καλύτερων λύσεων για τους πελάτες μας.

Για τη σύγχρονη επιχείρηση η epaxia είναι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας και των ψηφιακών πληρωμών η μόνη επιλογή που προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις και συνέργειες γιατί μόνο η epaxia ψάχνει για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Η ομάδα μας

maria
Μαρία Παξιμαδά

Διευθύντρια

Με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, των εταιρικών πωλήσεων και της λιανικής, είναι η ιδρύτρια και Διευθύντρια της epaxia. Έχει υπάρξει διευθύντρια του κεντρικού καταστήματος της Wind στη Θεσσαλονίκη για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια και έχει εργαστεί για δέκα χρόνια ως συνεργάτης της Panafon/Vodafone στο τμήμα Corporate. Βασικό της πλεονέκτημα είναι η εμπειρία και οι μακροχρόνιες σχέσεις με εταιρικούς πελάτες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά πρωτίστως η μέριμνα της εύρεσης αποτελεσματικών λύσεων για τις ανάγκες των πελατών της. 

20220411_105420
Βασιλεία Καλεμκερή

Sales Manager

Έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία ως Retail και Sales Manager της Wind για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια, η Βασιλεία είναι η Sales Manager της epaxia. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και είναι κάτοχος MBA. Στη δουλειά της εστιάζει στην κατανόηση των εταιρικών αναγκών της κάθε επιχείρησης και στην εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για την κάλυψή τους έγκαιρα και οικονομικά.

20220411_104910
Λυδία Καλεμκερή

Business Development Manager

Με συνεχή εμπειρία και παρουσία στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας ως Retail και Business Sales Manager της Wind για πάνω από δεκαπέντε χρόνια, η Λυδία είναι Business Development Manager της epaxia. Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Διαφήμιση, στη δουλειά της ασχολείται με την επικοινωνία με τους πελάτες της epaxia και την δημιουργία των ιδανικών λύσεων για τις ανάγκες επικοινωνίας τους στην επιχείρηση και το σπίτι.

20220411_131445
Αναστασία Στογιάννογλου

Γραμματειακή υποστήριξη – Telesales

Η Αναστασία έχει εργαστεί για 20 χρόνια στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας στο τμήμα των Telesales. Στην epaxia ασχολείται επίσης και με τη γραμματειακή υποστήριξη.

cooper
Cooper

Με το μοναδικό χαρακτήρα της είναι υπεύθυνη του Τμήματος Ηρεμίας και Ευτυχίας του Ανθρώπινου Δυναμικού της Epaxia.